Ouderenkring

Ook in het komende winterseizoen is er weer de Ouderenkring. Deze staat onder leiding van Hanny Kloet en Riet Beije. Eén keer per maand komen wij als (jongere) ouderen en de wat oudere ouderen van de gemeente bij elkaar in de Voorkerk. Het doel van deze bijeenkomsten gaat ons in de eerste plaats om de ontmoeting met elkaar, het contact. Het is altijd heel goed en gezellig!

Bent u 55-plus, schuif ook eens aan!
Ook niet-gemeenteleden zijn van harte welkom.

Ons samenzijn beginnen we, na het welkomstwoord, altijd met het zingen van een lied, gebed en een korte meditatie. Dan is er pauze met koffie/thee en altijd iets lekkers erbij. Onderwijl wordt er onder elkaar bijgepraat en daar maakt iedereen goed gebruik van!
Het programma na de pauze is gevarieerd. Een quiz, een spel, gratis bingo met prijsjes, een creamiddag en elk seizoen een Zeeuwse middag met steeds een andere invulling. Ook nodigen we wel eens iemand uit die ons iets vertellen kan over een interessant onderwerp, daarbij soms gebruik makend van de beamer.

In december is er traditiegetrouw de Kerstmiddag met liturgie en maaltijd. Het is fijn dat onze kring steeds goed wordt bezocht. Het is ook altijd heel gezellig!

Kom gerust eens een keertje langs en breng dan gelijk ook iemand mee, b.v. uw buurman, buurvrouw, vriendin …..

Voor de onkosten vragen we € 1, - per middag.

Aanvang 14.30 uur – 16,30 uur. Plaats: de Voorkerk.

Wilt u gehaald en/of thuisgebracht worden? Geen probleem! Bel daarvoor gerust naar Riet, tel. 642996