U bent van harte welkom bij onze diensten
Iedere zondag om 10:00 en 18:00

Jodocuskerk
Hervormd Oosterland

Jaarthema 2017/18

Pastoraat en bezoekwerk

Wanneer je als mensen elkaar ontmoet, is er veelal een vorm van horen, zien en delen met elkaar. Dat delen kan bestaan uit belangstellend naar de ander informeren of het delen van een gebeuren dat je hebt ervaren.
Ook als geloofsgemeenschap willen we met elkaar delen. Dit gebeurt niet alleen in de samenkomsten van de gemeente tijdens de zondagse erediensten, maar ook in de week.
Zo zijn we samen op weg naar………………………..als mensen die in geloof, hoop en liefde met elkaar horen en zien.

Maar er is MEER – dat is meeleven in tijden van vreugde maar ook in verdrietige perioden.

Niet alleen als er zorgen zijn van bv. ziekte en/of een ziekenhuisopname maar ook als er vreugdevolle dingen zijn horen we dit graag van u.

Nu onze gemeente vakant is willen wij u dringend vragen, kontakt op te nemen met de scriba of uw wijkouderling.

 

Wijkouderlingen:

Wijk I: - vacant - 
Wijkindeling: Brede Zandweg, de Saele (woonzorgcentrum), de Stove, Groenendaal, Groene Poort, Hofplein, Hofweg, Hoge Zandweg, Kerk-straat, Korte Achterweg, Lage Rampertseweg, Lange Dreef, Laurensweeg¬je, Markt, Nieuwstraat, Oostersteijnweg, Steengrachtstraat, Torenplein en Ouwerkerk.

 

Wijk II: - vacant -
Wijkindeling: Bosblokdreef, De Saele (overige woningen), Hoge Maireweg, Koninginneplein, Korte Ooststraat, Lage Maireweg, Nieuwe Bosweg, Nieuwe Groeneweg, Noor¬dstraat, Oud Heiligeweg, Sandström-straat, Sint Joostdijk, Nieuwerkerk en Oude Tonge.

 

Wijk III: dhr. K. Bolle, Molenweg 22, 4307AJ tel: 408604
Wijkindeling: Akker, Boomgaard, Brede¬weg, Burg. van der Have-straat, Hof, Jonkersweg, Korte Weststraat, Lange Achterweg, Maatje Haring Jobsweg, Manteling, Korenland, Molenweg, Oudendijk, Rampertsedijk, Rietveld, Rijksweg, Ringweg, Tuin, Sirjansland, Zierikzee en St. Philips- land.

 

Wijk IV: dhr. L.M. van der Werf, Molenweg 39, 4307AG tel. 642577
Wijkindeling: Dr. Schutterstraat, Korenbloemstraat, Leeuwenburg, Leuvenstraat, Margrietstraat, Suzanna Maria Loncquestraat, Van den Abeelestraat, Weelstraat, Wilgenstraat en Bruinisse.

Naast de ouderlingen is er ook een pastoraal team dat ook bezoekwerk doet. De gemeenteleden die deel uitmaken van het pastorale team zijn:

Wijk I: mevr. Hannie Kloet - Fase tel: 644620
Wijk II: mevr. Willy van den Boogaart - Nijsse tel: 642970
Wijk III: - vacant - 
Wijk IV: mevr. Willy van de Sande - Kooman tel: 642679